Legislația
în Videochat

Cadrul Legal

Activitatea de model videochat este considerată legală. Velvet Studio îţi oferă contract de COLABORARE şi condiţii de lucru de lux.

Activitatea de model videochat este legală din momentul în care studioul la care alegi să te angajezi este întregistrat la Oficiul Național al Registrului de Comerțe. Ca și în oricare al domeniu, există studiouri care nu lucrează în legalitate, dar angajându-te la un astfel de studio ai avea numai de pierdut.

Sub incidența Legii nr. 196/2003, modificată și completată ulterior prin Legea nr. 496/2004, activitatea de videochat este considerată legală, pentru că presupune comunicare între două sau mai multe persoane, prin intermediul internetului.

Un studio de videochat Cluj care lucrează în legalitate oferă contract de muncă sau contract de prestări servicii pentru fiecare model nou angajat. Atât comisioanele, cât și clauzele de confidențialitate trebuie trecute în contract, pentru ca ambele părți să fie conștiente de cerințele și obligațiile pe care trebuie să le îndeplinească.

Pentru a o încadra în înțelesurile reale a unei meserii, trebuie să știi că și videochatul presupune un orar pe care trebuie să îl respecți, un sediu unde sunt amenajate camerele și monetizarea legală a muncii. Noi suntme amplasaţi în cadrul unei vile de lux, unde fiecare cameră este amenajată cu bun gust şi elegant. Intrarea este securizată şi dispunem de servicii de securitate.

În cadrul Velvet Studio oferim contract de muncă şi siguranţă tuturor modelelor noastre de videochat. Punem confidenţialitatea pe primul loc, tocmai pentru ca fiecare model să aibă parte un loc de muncă unde să vină din plăcere, fără ca să îşi facă probleme legate de siguranţă. Respectăm legislaţia videochatului, pentru că dorim să oferim un job sigur şi un mediu de lucru plăcut.

Te aşteptăm să ne cunoaştem şi să faci parte din echipa Velvet Studio.

Don’t Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working with us, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!