Întrebări Frecvente
în Videochat

Am pregătit un ghid pentru cele mai frecvente întrebări legate de domeniul videochatului. Consultă ghidul nostru şi contactează-ne pentru un interviu

Interviul este bazat pe o discuție deschisă cu noi. Ne vom focusa pe comunicare, pe ceea ce îți dorești de la studio și domeniu, îți vom răspunde la toate întrebările, nelămuririle și curiozitățile.

Încasările minime din prima lună încep de la 6000 RON.

Programul de lucru este flexibil și îl vom adapta nevoilor tale.

Îți punem la dispoziție garderoba completă a studioului, te vom consilia și vom găsi împreună ținutele care să te avantajeze și în care să te simți sexy și în largul tău.

Venim în ajutorul tău cu un program flexibil, pe care care îl poți plia pe orarul tău. Poți opta pentru un target de ore mai mic când trebuie să înveți. În sesiune, poți alege să iți iei liber 2 săptămâni.

Plata se face de 2 ori pe lună. Procentul de bază este de 50% la care se pot adăuga bonusuri pentru orele lucrate și/sau încasări.

Ai nevoie de un cont la orice bancă din România.

Plata se face în RON la cursul valutar al zilei respective.

Un nivel începător este suficient pentru început.

Nimic mai simplu. Pe prima pagină vei găsi butonul de Aplică la Job sau ne poţi contacta direct prin email şi telefon. Detalii găseşti în pagina de Contact.

Pentru a te putea descurca bine, trebuie să ştii o limbă străină la nivel conversaţional, de preferabil engleza, şi să ai minime cunoştinţe de operarea pe calculator.

Aspectul fizic trebuie să fie îngrijit, astfel ca şi tu să te simţi cât mai confortabil în faţa camerei web. De asemenea, cerem seriozitate, dorinţă de muncă, dorinţă de a evolua şi dorinţă de a realize lucruri importante în viaţa ta.

Veniturile tale depind numai de tine şi de dorinţa de a lucra cât mai mult şi cât mai bine. Salariul mediu pe care un model videochat poate să îl facă este între 1.000 – 3.000 $ / lună. Vezi ce iţi oferă Velvet Studio.

Programul de lucru îl stabilim împreună, în funcţie şi de disponibilitatea ta. Dar trebuie să ştii că noi căutăm fete care sunt disponibile 5 zile / săptămână şi 8 ore / zi.

În primul rând, nu te gândi că este o meserie uşoară. Noi îţi vom oferi o perioadă de acomodare şi de training în care îţi vom oferi sfaturi şi tehnici prin care poţi să câştigi cât mai mulţi bani. În schimb, tu trebuie să fii seriosă în privinţa jobului, cu zâmbetul pe faţă şi open-minded.

La Velvet Studio îţi oferim numeroase beneficii. Vei avea parte de şedinţe profesionale, şedinţe de make-up, bonusuri, abonament la solar şi suport non stop. Pentru mai multe detalii te rugăm accesează Oferta de Muncă.

Da. La Velvet Studio lucrăm numai în legalitate, pentru aţi oferi toate condiţiile necesare şi pentru ca tu să te simţi cât mai în siguranţă.

Toate camere noastre sunt amenajate elegant şi cu bun gust. Acestea au fost create astfel încât să îţi ofere intimitate şi siguranţă. Pentru mai multe detalii vizitează Galeria Foto sau citeşte articolul Cum arată o cameră într-un studio profesional de videochat din Cluj?

Pentru că vrem să te simţi atrăgătoare în timpul sesiunilor de videochat, îţi punem la dispoziţie un make up artist care să te machieze şi să îţi ofere diferite trucuri. Iar pentru că vrem să îţi oferim cea mai bună experienţă, folosim numai produse profesionale, care să se potrivească tenului tău şi să îţi evidenţieze frumuseţea. Despre produsele folosite poţi citi Ce produse se folosesc pentru machiaj la Velvet Studio?

 

Videochatul poate fi o experienţă plăcută pentru tine, care să te ajute să îţi îndeplineşti visele şi să devii independentă. Pentru asta trebuie să ţii cont de anumite reguli, care te vor ajuta în această carieră. Pentru mai multe detalii citeşte 15 sfaturi pentru o carieră de succes în videochat

Toate pozele pe care le găseşti pe site şi pe pagina noastră de Facebook sunt reale. La fel sunt şi testimonialele pe care le-au scris modelele care lucrează în cadrul Velvet Studio. Dacă vrei să te convingi singură de avantajele pe care le ai dacă lucrezi la noi, te aşteptăm să te programezi la interviu.

Noi suntem mereu alături de tine ca să îţi oferim sfaturi şi trucuri prin care să atragi cât mai multe persoane în conversaţie şi pentru a te simţi atrăgătoare. Costumaţia trebuie să fie pe placul tău şi să fie sexy. Tot ce contează este să te simţi bine în piele ta.

Don’t Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working with us, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!