Despre
Videochat

Totuși ce este VideoChatul?

Videochatul este o activitate de streaming, care presupune interacțiunea dintre streamer (model) și alte persoane (viewers) prin intermediul internetului.

Videochatul, cu siguranţă, este cel mai greşit înţeles domeniu din perspectiva oamenilor care nu au fost implicaţi direct în această industrie. Trebuie să lași la o parte toate preconcepțiile legate de videochat și să încerci pe pielea ta ce înseamnă un asemenea loc de muncă. Vei vedea că în scurt timp îți vei iubi noul job și vei veni cu zâmbetul pe buze de fiecare dată. Dacă ai o minte deschisă și îți place să porți discuții cu diferite persoane și vrei să îți explorezi sexualitatea, ești perfectă pentru acest job. Iar din moment ce ai ajuns la noi pe site o să presupunem că eşti interesată şi vrem să îţi spunem de la început: Ideea de bază este simplă: există foarte mulţi bărbaţi dispuşi să plătească pentru a purta o conversaţie video cu o femeie frumoasă. În spațiul virtual vei întâlni oameni care au nevoie de sfaturi, care vor să stea de vorbă cu cineva sau care se simt singuri și doresc să aibă companie pentru câteva ore, dar și oameni în căutare de conținut erotic. Tematica acestor discuţii este mult prea variată pentru a o discuta aici, dar trebuie spus de la bun început că unele interacțiuni pot avea conținut erotic.

Ca şi model videochat, tu ești cea care decide ce se întâmplă în camera ta de chat, la ce discuții sau interacțiuni ești de acord să participi. Pe toată perioada de lucru ai o cameră privată, elegant amenajată, unde ești doar tu și ai la dispoziţie echipament de streaming de ultimă generaţie şi suficient spaţiu pentru ca tu să te desfăşori în voie. De asemenea, ai tot sprijinul nostru și te vom ajuta să îți realizezi visele în cadrul unui job care se bazează pe streaming online

Alături de noi îți poți construi o carieră de succes și vei reuși să devii o femeie independentă. Pentru că ceea ce am spus mai sus să fie credibil, trebuie să înţelegi diversitatea oamenilor cu care vei intra în contact. Vei cunoaște numeroase persoane din toată lumea și vei avea ocazia să îți lărgeșți aria de cunoștințe. Acest domeniu nu se rezumă la un oraş, o zonă sau o ţară, acest domeniu activează global. Ai aflat despre videochat, vezi confidenţialitatea pe care ţi-o oferă Velvet Studio în studioul din Cluj Napoca și încasările modelelor Velvet.

Don’t Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working with us, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!