Aplici

 

Ne scrii pe Facebook Messenger sau aplici aici. Poți fii liniștită, știm cât este de importantă confidențialitatea.

Vom răspunde cât de repede putem ca să stabilim o întâlnire față în față în cadrul căreia ne vom cunoaște mai bine.

Interviu

 

Completezi Interviul Online în care ne spui câteva cuvinte despre tine și experiența ta. În maxim 2 zile vei fi contactată pentru a stabili o întâlnire la noi la studio.

Ofertă

 

Îți vom face un tur al studioului și îți vom prezenta oferta noastră. Tot aici, vei putea discuta cu fetele de la studio care să îți ofere câteva insight-uri.

Training

 

Odată ce începi să lucrezi la noi, vei avea parte de training-uri susținute de fetele cu experiență, ca să înveți anumite trucuri care te vor ajuta în cariera ta de model.

Online

 

Te apuci de lucru și te bucuri de toate beneficiile oferite de noua ta carieră.

VIDEO CHAT

Întrebări Frecvente

Cum mă programez pentru interviu ?

Nimic mai simplu. Pe prima pagină vei găsi butonul de Aplică la Job sau ne poţi contacta direct prin email şi telefon. Detalii găseşti în pagina de Contact.

Care este programul de lucru ?

Programul de lucru îl stabilim împreună, în funcţie şi de disponibilitatea ta. Dar trebuie să ştii că noi căutăm fete care sunt disponibile 5 zile / săptămână şi 8 ore / zi.

Ce alte calități trebuie să îndeplinesc?

Aspectul fizic trebuie să fie îngrijit, astfel ca și tu să te simți cât mai confortabil în fața camerei web. De asemenea, cerem seriozitate, dorință de muncă, dorință de a evolua și dorință de a realiza lucruri importante în viața ta.

Care sunt câștigurile în domeniul video chatului?

Veniturile tale depind numai de tine și de dorința de a lucra cât mai mult și cât mai bine. Salariul mediu pe care un model videochat poate să îl facă este între 1.000 – 3.000 $ / lună.

Care este programul de lucru?

Programul de lucru îl stabilim împreună, în funcție și de disponibilitatea ta. Dar trebuie să știi că noi căutăm fete care sunt disponibile 5 zile / săptămână și 8 ore / zi.

Ce trebuie să fac la videochat?

În primul rând, nu te gândi că este o meserie ușoară. Noi îți vom oferi o perioadă de acomodare și de training în care îți vom oferi sfaturi și tehnici prin care poți să câștigi cât mai mulți bani. În schimb, tu trebuie să fii serioasă în privința jobului, cu zâmbetul pe față și open-minded.

Care sunt beneficiile?

La Velvet Studio îți oferim numeroase beneficii. Vei avea parte de ședințe profesionale, ședințe de make-up, bonusuri, abonament la solar și suport non stop.

Voi avea contract de muncă ?

Da. La Velvet Studio lucrăm numai în legalitate, pentru ați oferi toate condițiile necesare și pentru ca tu să te simți cât mai în siguranță.

Alătură-te echipei Velvet Studio

Ai întrebări? Află oferta noastră și contactează-ne pentru un interviu