Confidenţialitatea
în Videochat

Confidenţialitatea este un lucru esenţial în domeniul videochatului pentru ca datele tale personale şi identitatea ta să fie protejate.

În cadrul Velvet Studio, una dintre cele mai importante aspecte pe care le urmărim este să oferim modelelor noastre confortul psihic şi intimitatea de care au nevoie pentru a putea lucra în linişte, fără frica să fie văzute de cunoscuţi sau ca imagini cu ele din cadrul sesiunilor de tip free sau private să ajungă pe internet.

Cu toate ca siturile cu care lucram nu sunt accesibile din Romania, probabilitatea de a nu fi văzută 100% nu o poate garanta nici un studio de videochat, dar încercăm prin toate metodele posibile să îţi oferim o siguranţă cât mai mare şi tot confortul de care ai nevoie.

De aceea, lucrăm numai cu site-uri care nu sunt accesibile din România, iar la cerere putem bana şi alte ţări si colaboram cu firme specializate de "content removal" care verifica zilnic mediul online si sterg in cateva ore orice poze sau videouri nedorite.

E bine să știi că activitatea de model videochat este legală din momentul în care studioul la care alegi să te angajezi este întregistrat la Oficiul Național al Registrului de Comerțe.

Noi, Velvet Studio, lucrăm doar în legalitate, astfel că îţi oferim contract in care sunt toate clauzele de confidenţialitate şi procentele pe care le oferim si se specifica clar drepturile si obligatiile partilor.

Don’t Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working with us, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!