Diferenţa dintre videochatul de acasă şi cel de la studio

Videochatul este, cu siguranța, un domeniu din care poți câștiga sume importante de bani și care îți poate asigura un venit constant, pe toată perioada de lucru. Indiferent dacă alegi să lucrezi ca și model Adult sau Non-Adult, va trebui să ai o cameră din care să conversezi cu interlocutorul. Dotările necesare pentru a practica videochatul includ, de cele mai multe ori, un calculator personal, o cameră web cu rezoluție cât mai mare și un microfon pentru conversație. Dacă dispui de banii necesari poți alege să îți cumperi echipamentul corespunzător sau să apelezi la o echipă profesionistă care să îți pună la dispoziție toată tehnologia necesară, dar care îți va retrage un procent din încasări.

Videochat din studio profesionist

Velvet Studio este locul perfect unde să lucrezi ca şi model videochat din Cluj. Îţi oferim toate echipamentele necesare pentru buna desfăşurare a conversaţiilor şi pentru ca tu să poţi lucra în cele mai bune condiţii.

Studioul de videochat este amenajat în interiorul unei vile de lux, în centrul oraşului Cluj Napoca. Camere sunt decorate elegant şi cu gust, unde te vei simţi în largul tău şi în siguranţă. De asemenea, fiecare cameră beneficiază de echipament de ultimă generaţie, iar echipa tehnică îţi va sta mereu la dispoziţie dacă ai orice întrebare sau problemă.

Fiincă eşti model de videochat, aspectul fizic şi încrederea în sine sunt cele mai importante lucruri. Îţi punem la dispoziţie personal care să îţi aranjeze coafura şi care să îţi facă machiajul. Pentru profilul tău îţi vom oferi o şedinţă foto profesionistă, care să îţi facă pozele necesare pentru prezentare.

Siguranţa ta şi confidenţialitatea sunt unele dintre atuurile noastre. În cadrul Velvet Studio vei lucra în legalitate, cu contract de muncă, iar site-urile pe care vei intra nu sunt accesibile din România sau orice altă altă regiune alegi tu.

Videochat de acasă

Dacă optezi să faci videochat de acasă, va trebui să îți procuri singură tot echipamentul necesar și să îți faci singură contul și pozele de prezentare. Cu minime cunoștințe de operare calculator, vei reuși să intri pe site-urile profilate pe această nișă și vei putea lucra de acasă, din propriul confort. Nu uita însă, că nu vei avea sprijinul unei echipe tehnice și că orice problemă vei întâlni va trebui să o rezolvi singură.

Înainte de a alege de unde să lucrezi, fie că alegi de acasă, fie că alegi în cadrul Velvet Studio, interesează-te de avantajele și dezavantajele ambelor situații și alege-o pe cea care te avantajează pe tine cel mai mult. Programul, în ambele cazuri, este flexibil, iar câștigurile sunt pe măsură.

Te aşteptăm să ne contactezi pentru un interviu. Am fi bucuroşi să te avem în echipa noastră.