Cum decurge interviul la Velvet Studio?

Velvet Studio este locul perfect unde să îți construiești o carieră de model videochat. Noi suntem o echipă deschisă, cu experiență, pregătiți să îți oferim un loc de muncă la care să vii cu zâmbetul pe buze și cu plăcere. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci ca să ai un job de vis este să completezi interviul nostru online sau să ne trimiți CV-ul pe adresa de mail contact@velvetstudiocluj.ro

Interviul la Velvet Studio diferă de toate interviurile la care ai mai participat. Noi vrem să te cunoaștem, să îți prezentăm beneficiile pe care le vei avea la noi și să te familiarizăm cu mediul de lucru. Tocmai pentru asta, trebuie să completezi Interviul nostru Online în care să ne dai câteva date despre tine și să ne spui când vrei să fii contactată. Din momentul în care aplicația ta ajunge la noi, te vom contacta pentru o întrevedere la sediul studioului și vom povesti despre tine, viitorul tău în videochat alături de noi și despre beneficiile oferite.

Tot ce cerem de la tine este să fii serioasă și deschisă la minte. Vei avea de vorbit cu oameni din diferite colțuri ale lumii, care vor dori să te cunoască și să îți povestească întâmplări din viața lor. Tocmai pentru asta, trebuie să ai minime cunoștințe de engleză. O să trebuiască să dai un test simplu de engleză pentru a vedea dacă ai nevoie și de niște cursuri ajutătoare. Noi vrem tot binele pentru tine și pentru asta vrem să te cum putem noi mai bine.

Alătură-te Velvet Studio și vei putea să îți îndeplinești dorințele, să îți construiești o carieră de succes și să devii independentă financiar.