Cum arată o cameră într-un studio profesional de videochat din Cluj?

Lucrul în cadrul unui studio profesional de videochat este cheia spre succes în acest domeniu. Velvet Studio a fost creat pentru a-ţi oferi un spaţiu în care să te simţi ca şi acasă şi unde să îţi facă plăcere să vii la lucru. Noi suntem un studio profesional, situat în centrul Clujului, în cadrul unei vile de lux, unde fiecare cameră este amenajată elegand şi cu bun gust. Te aşteptăm să ne vizitezi şi să te convingi de toate beneficiile pe care Velvet Studio le oferă modelelor videochat.

Fiecare cameră din cadrul studioului nostru cuprinde echipament tehnic profesional, care include calculator, monitor, cameră web şi conexiune foarte bună la internet, plus o echipă tehnică care să te ajute dacă întâmpini orice problemă.

Am pus mare preţ pe confort şi pe faptul ca fiecare model să se simtă în largul ei atunci când interacţionează cu persoanele din întreaga lume. Astfel că, am vrut ca fiecare cameră să fie unică şi să fie decorată modern. Vei vedea că mediul de lucru este diferit la noi, pentru că dorim să te simţi bine şi să îţi faci meseria cu cea mai mare plăcere.

Începe o carieră de model videochat în cadrul velvet Studio şi vei vedea că toate visele tale pot deveni realitate. Te aşteptăm la noi pe site să te programezi la interviu şi să vii să te convingi de toate beneficiile şi avantajele pe care noi ţi le oferim. Suntem o echipă profesionistă, care pune accent mare pe bunăstarea modelelor şi pe siguranţa acestora. Alătură-te nouă şi construieşte-ţi cariera pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.

Vezi galeria noastră foto şi convinge-te de lux-ul pe care ţi-l oferim!