Ce produse se folosesc pentru machiaj la Velvet Studio?

Dacă îţi doreşti să începi o carieră ca şi model videochat cu siguranţă eşti o fată încrezătoare în forţele proprii, pui accent pe înfăţişarea ta şi vrei să îţi îndeplineşti visele. Videochatul este o meserie care îţi oferă satisfacţii materiale şi îţi oferă posibilitatea să te dezvolţi ca şi persoană. O personalitate puternică şi dezinhibiţia sunt cele mai importante aspecte pe care le căutăm la tine, dar îţi venim şi în ajutor cu traininguri şi mici trucuri pentru ca tu să te simţi încrezătoare şi să atragi cât mai multe persoane în conversaţie.

Din momentul în care te angajezi la noi îţi punem la dispoziţie o întreagă echipă care să te ajute şi să îţi ofere răspunsuri la toate întrebările tale, dar şi un hair stilist şi un make up artist care să te aranjeze, astfel încât să îţi fie evidenţiate atuurile tale. Pentru că suntem un studio profesional de videochat lucrăm cu cele mai bune cosmetice precum MAC, Atelier şi Makeup Forever.

Cosmeticele Mac sunt disponibile într-o gamă variată de produse, care să corespundă cererilor şi nevoilor fiecărei fete. Compania fondată în Toronto, Canada produce farduri fără ulei sau cu uleiuri naturale din portocale sau jojoba.

Makeup Atelier Paris au o gamă diversificată de produse de înfrumuseţare, de cea mai bună calitate. Aventura makeup artistului Helen a fost începută în 1989, moment din care cosmeticele ei au ajuns să fie cunoscute internaţional şi să fie folosite de cei mai cunoscuţi makeup artişti, dar şi în prezentările de modă renumite.

Tot de un makeup artist cunoscut a fost fondată şi compania MakeUp Forever. Dany Sanz a pus bazele propriei linii de cosmetice profesionale în 1984, pentru ca în prezent aceasta să fie cunoscută pe plan internaţional ca şi una dintre cele mai bune companii producătoare de produse de înfrumuseţare.

Alăturându-te Velvet Studio vei avea parte de cea mai bună îngrijire profesională şi vei avea ocazia să testezi produse folosite la nivel mondial de numeroase modele şi celebrităţi. Este foarte important ca tu să fii machiată cu cosmetice profesionale, astfel încât să arăţi cât mai bine şi să  te simţi foarte bine în pielea ta şi în faţa persoanelor cu care vei conversa. Vei fii machiată cu cosmeticele care se potrivesc tenului tău şi care îţi scot în evidenţă cel mai bine trăsăturile feţei.

Te aşteptăm să te programezi la un interviu şi să vii să vizitezi Velvet Studio, pentru a te convinge de toate avantajele pe care ţi le oferim.