Beneficiile unei cariere de model videochat

Dacă ai ajuns pe site-ul nostru înseamnă că vrei să te informezi despre jobul de model videochat și despre Velvet Studio. Suntem deschiși să îți răspundem la orice întrebare, dar despre asta poți citi mai pe larg în secțiunea Întrebări Frecvente.

Trebuie să știi de la bun început că  noi suntem un studio profesionist și că punem mare accent pe siguranța și confidențialitatea modelelor noastre. Poate că nu vrei să îți dezvălui natura muncii apropiaților, astfel că îți vom face carte de muncă și te vom încadra ca și operator calculatoare. Iar dacă întâmpini orice fel de problemă sau dacă îți este frică că cineva te poate vedea, noi suntem alături de tine să te ajutăm și vom bana țările dorite de tine.

Studioul nostru a fost creat pentru a oferi un loc de muncă plăcut, unde să vii cu zâmbetul pe buze în fiecare zi. Suntem localizați într-o vilă de lux, aproape de centrul orașului Cluj Napoca, unde fiecare cameră este amenajată elegant și modern. Dar noi oferim și numeroase avantaje de care poți beneficia și tu, dacă te alături echipei noastre.

Make-up artist și hair stylist

Știm cât de important este pentru tine să te simți bine în pielea ta și să fii mereu aranjată. Tocmai pentru asta, îți punem la dispoziție o echipă profesionistă care să te machieze și aranjeze înaintea fiecărei sesiuni de videochat.

Ședințe foto

Este important să ai poze profesionale, care să apară pe site-urile cu care colaborăm. O să îți facem o serie de poze realizare de un fotograf cu experiență pentru a-ți scoate în evidență cele mai bune trăsături ale tale.

Aparatură de ultimă generație

Camerele noastre sunt dotate cu echipament nou, care include calculator performant, camere video full HD, internet de mare viteză, lumini profesionale și softuri cu licență.

Training-uri

Îți oferim training-uri în funcție de personalitate, deoarece vrem să îți oferim îndrumare și posibilitatea de a avea o performanță foarte bună. Pentru asta trebuie să fii deschisă și să îți iei jobul în serios, numai așa vei ajunge să câștigi mii de euro în fiecare lună.

Vrem să te cunoaștem. Completează Interviul Online sau trimite-ne un email. Nu o să regreți deloc.