De ce să alegi să lucrezi în domeniul videochatului?

Videochatul poate fi practicat de către orice persoană, cu singura condiție să aibă vârsta minimă legală, 18 ani. Pentru a te angaja în videochat trebuie să ai cunoștințe minime de operare calculator, să fii sociabilă și să cunoști cel puțin o limbă străină. În Cluj Napoca, poți alege VelvetStudio, care îți oferă tot confortul și intimitatea de care ai nevoie, totul într-un cadru elegant, situat într-o vilă de lux.

Dar totuși de ce să alegi să lucrezi în domeniul videochatului?

Liberă alegere a domeniului

Videochatul oferă numeroase posibilități și oportunități pentru fiecare model. Cu minime cunoștințe de operare PC și încredere în forțele proprii, poți oricând să te angajezi ca și model de videochat. Trebuie să înțelegi de la început că videochatul nu se referă doar la dezbrăcat și îndeplinirea fețișurilor clienților. Încă de la început poți să alegi în ce categorie să lucrezi: Adult sau Non-Adult. Majoritatea modelelor lucrează în categoria non-adult, deoarece aici se câștigă cei mai mulți bani. Clienții de multe ori vreau doar să ceară sfaturi, să povestească sau să îți îndeplinească mici fetișuri, dar care nu au nici o legătură cu dorințe sexuale.

Câștiguri semnificative

Lucrând la VelvetStudio vei avea șansa să câștigi mulți bani. Din ceea ce vei muncii tu poți ajunge să iei un procent de până la 50%, astfel că cu cât vei munci mai bine și mai mult, cu atât vei avea câștiguri mai mari. Află mai multe despre ce oferim aici.

Condiții de muncă excelente

Alături de noi vei avea parte de toată intimitatea necesară și de confort ridicat. De asemenea, pentru că ai nevoie de tehnologie avansată ca să conversezi cu clienții, îți punem la dispoziție aparatură de ultimă generație și suport tehnic non-stop, astfel încât să nu ai probleme pe parcursul sesiunilor de videochat.

Hair stylist & make-up artist la dispoziția ta

Și precum știm cu toții, ca și model de videochat trebuie să areți mereu impecabilă și să fii mereu aranjată. Vei avea parte de stiliști profesioniști în cadrul studioului și de make-up artiști care să te aranjeze mereu și care să îți dea sfaturi pentru îngrijirea personală. De asemenea, ți se vor face poze de prezentare profesioniste, care să îți scoată în evidență cele mai bune calități.

Carieră de succes

După câteva luni de lucru în cadrul VelvetStudio vei reușii să te întreții singură, vei face parte dintr-un colectiv tânăr și open-minded, vei avea o clientelă regulată și, să recunoaștem, vei ajunge să îți permiți fiecare poftă.

Contract de muncă 8h/zi

Noi lucrăm în legalitate, motiv pentru care îți facem contract de muncă și carte de muncă. Vrem să te simți în siguranță cu noi și să fii integrată pe piața de muncă așa cum se cuvine.