Întrebări Frecvente

Am pregătit un ghid pentru cele mai frecvente întrebări legate de domeniul videochatului. Consultă ghidul nostru şi contactează-ne pentru un interviu.

Cum mă programez pentru interviu ?

Nimic mai simplu. Pe prima pagină vei găsi butonul de Aplică la Job sau ne poţi contacta direct prin email şi telefon. Detalii găseşti în pagina de Contact.

Ce cunoştinţe trebuie să am ca să fiu candidata ideală ?

Pentru a te putea descurca bine, trebuie să ştii o limbă străină la nivel conversaţional, de preferabil engleza, şi să ai minime cunoştinţe de operare pe calculator.

Ce alte calităţi trebuie să îndeplinesc ?

Aspectul fizic trebuie să fie îngrijit, astfel ca şi tu să te simţi cât mai confortabil în faţa camerei web. De asemenea, cerem seriozitate, dorinţă de muncă, dorinţă de a evolua şi dorinţă de a realiza lucruri importante în viaţă.

Care sunt câştigurile în domeniul videochatului ?

Veniturile tale depind numai de tine şi de dorinţa de a lucra cât mai mult şi cât mai bine. Salariul mediu pe care un model videochat poate să îl facă este între 1.000 – 3.000 $ / lună. Vezi ce iţi oferă Velvet Studio.

Care este programul de lucru ?

Programul de lucru îl stabilim împreună, în funcţie şi de disponibilitatea ta. Dar trebuie să ştii că noi căutăm fete care sunt disponibile 5 zile / săptămână şi 8 ore / zi.

Ce trebuie să fac la videochat ?

În primul rând, nu te gândi că este o meserie uşoară. Noi îţi vom oferi o perioadă de acomodare şi de training în care îţi vom oferi sfaturi şi tehnici prin care poţi să câştigi cât mai mulţi bani. În schimb, tu trebuie să fii seriosă în privinţa jobului, cu zâmbetul pe faţă şi open-minded.

Care sunt beneficiile ?

La Velvet Studio îţi oferim numeroase beneficii. Vei avea parte de şedinţe profesionale, şedinţe de make-up, bonusuri, abonament la solar şi suport non stop. Pentru mai multe detalii te rugăm accesează Oferta de Muncă.

Voi avea contract de muncă?

Da. La Velvet Studio lucrăm numai în legalitate, pentru a-ţi oferi toate condiţiile necesare şi pentru ca tu să te simţi cât mai în siguranţă.

Cum arată o cameră în cadrul unui studio de videochat profesional ?

Toate camere noastre sunt amenajate elegant şi cu bun gust. Acestea au fost create astfel încât să îţi ofere intimitate şi siguranţă. Pentru mai multe detalii vizitează Galeria Foto sau citeşte articolul Cum arată o cameră într-un studio profesional de videochat din Cluj?

Ce produse de machiaj se folosesc la Velvet Studio ?

Pentru că vrem să te simţi atrăgătoare în timpul sesiunilor de videochat, îţi punem la dispoziţie un make up artist care să te machieze şi să îţi ofere diferite trucuri. Iar pentru că vrem să îţi oferim cea mai bună experienţă, folosim numai produse profesionale, care să se potrivească tenului tău şi să îţi evidenţieze frumuseţea. Despre produsele folosite poţi citi Ce produse se folosesc pentru machiaj la Velvet Studio?

Care sunt cele mai utile sfaturi pentru o carieră în videochat ?

Videochatul poate fi o experienţă plăcută pentru tine, care să te ajute să îţi îndeplineşti visele şi să devii independentă. Pentru asta trebuie să ţii cont de anumite reguli, care te vor ajuta în această carieră. Pentru mai multe detalii citeşte 15 sfaturi pentru o carieră de succes în videochat.

Sunt pozele şi testimonialele de pe acest site adevărate ?

Toate pozele pe care le găseşti pe site şi pe pagina noastră de Facebook sunt reale. La fel sunt şi testimonialele pe care le-au scris modelele care lucrează în cadrul Velvet Studio. Dacă vrei să te convingi singură de avantajele pe care le ai dacă lucrezi la noi, te aşteptăm să te programezi la interviu.

Cum trebuie să mă îmbrac în cadrul sesiunilor de videochat ?

Noi suntem mereu alături de tine ca să îţi oferim sfaturi şi trucuri prin care să atragi cât mai multe persoane în conversaţie şi pentru a te simţi atrăgătoare. Costumaţia trebuie să fie pe placul tău şi să fie sexy. Tot ce contează este să te simţi bine în piele ta.