Totusi ce este VideoChatul ?

Videochatul presupune comunicarea cu alte persoane din străinătate prin intermediul internetului. Vei purta discuţii pe diferite teme, dar nu eşti obligată să faci nimic din ceea ce nu vrei.

Videochatul, cu siguranţă, este cel mai greşit înţeles domeniu din perspectiva oamenilor care nu au fost implicaţi direct în această industrie. Trebuie să lași la o parte toate preconcepțiile legate de videochat și să încerci pe pielea ta ce înseamnă un asemenea loc de muncă. Vei vedea că în scurt timp îți vei iubi noul job și vei veni cu zâmbetul pe buze de fiecare dată. Dacă ai o minte deschisă și îți place să porți discuții cu diferite persoane, ești perfectă pentru acest job. Iar din moment ce ai ajuns la noi pe site o să presupunem că eşti interesată şi vrem să îţi spunem de la început:

Stai liniştită, lucrurile sunt cu mult mai bune decât ar crede majoritatea!

Don’t Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working with us, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!

Ideea de bază este simplă: există foarte mulţi bărbaţi dispuşi să plătească pentru a purta o conversaţie video cu o persoană reală. În mare parte, în spațiul virtual vei întâlni oameni care au nevoie de sfaturi, care vor să stea de vorbă cu cineva sau care se simt singuri și doresc să aibă companie pentru câteva ore. Tematica acestor discuţii este mult prea variată pentru a o discuta aici, dar trebuie spus de la bun început că nu toate discuţiile au o temă erotică. Ca şi model videochat, nu eşti obligată să faci nimic din ceea ce nu vrei şi cu ce nu eşti confortabilă. Pe toată perioada de lucru ai o cameră privată, elegant amenajată, unde îţi este pus la dispoziţie echipament tehnologic de ultimă generaţie şi suficient spaţiu pentru ca tu să te desfăşori în voie. De asemenea, ai tot sprijinul nostru și te vom ajuta să îți realizezi visele în cadrul unui job care se bazează pe discuții online.

Alături de noi îți poți construi o carieră de succes și vei reuși să devii o femeie independentă. Pentru că ceea ca am spus mai sus să fie credibil, trebuie să înţelegi diversitatea oamenilor cu care vei intra în contact. Vei cunoaște numeroase persoane din toată lumea și vei avea ocazia să îți lărgești aria de cunoștințe. Acest domeniu nu se rezumă la un oraş, o zonă sau o ţară, acest domeniu activează global. Ai aflat despre videochat, vezi confidenţialitatea pe care ţi-o oferă Velvet Studio în studioul de videochat din Cluj Napoca.