Despre Velvet Studio

Velvet Studio este un studio profesional, creat pentru a oferi un loc de muncă stabil şi serios fetelor care doresc să îşi dezvolte cariera şi vor să îşi îndeplinească visele.

Velvet Studio Cluj a fost creat pentru a oferi un ambient plăcut şi sigur fetelor care vor să îşi facă o carieră în acest domeniu. De la bun început am privit videochatul la modul serios şi avem lângă noi oameni care îşi iau în serios jobul pentru că doar împreună, ca şi echipă, putem evolua şi diferenţia faţă de celelalte businessuri. Am creat un studio la cele mai înalte standarde, care a fost dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Fiecare model dispune de calculator, monitor, microfon, conexiune foarte bună la internet şi o echipă tehnică care să o ajute în orice fel de problemă. Interiorul vilei este amenajat elegant, iar camerele sunt spaţioase şi aerisite, cu mobilier modern, pentru confort total. Vezi mai multe poze în galeria foto a site-ului. Deoarece vrem să oferim cel mai plăcut loc de muncă şi siguranţă pentru fiecare model, confidenţialitatea este un atuu major de-al nostru. Convinge-te că suntem cel mai profesionist studio de videochat din Cluj!

Site-urile cu care colaborăm nu sunt accesibile din România, dar sunt cele mai bine cotate şi cele care asigură cele mai bune condiţii pentru modele. Putem bana ţările pe care le doreşti tu, astfel că te vei simţi mult mai în siguranţă, fără frica că cineva cunoscut te poate vedea. Doar tu hotărăşti cui şi cât spui despre ceea ce faci tu, dar şi cine te vede pe videochat, confidenţialitatea este cel mai important aspect la Velvet Studio Cluj. Modelele noastre, cât şi toată echipa studioului îţi vor fi aproape şi te vor îndruma pe noul drum pe care l-ai ales. Succesul şi veniturile depind de dedicarea ta şi de dorinţa de afirmare.

Don’t Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working with us, send us an inquiry

and we will get back to you as soon as we can!