Confidenţialitate

Confidentialitatea este cel mai important aspect la Velvet Studio. Datele personale şi identitate ta sunt protejate pentru ca tu să ai parte de linişte şi confort psihic.

Confidenţialitatea este un lucru esenţial în domeniul videochatului pentru ca datele tale personale şi identitatea ta să fie protejate. În cadrul Velvet Studio, unul dintre cele mai importante aspecte pe care le urmărim este să oferim modelelor noastre confortul psihic şi intimitatea de care au nevoie pentru a putea lucra în linişte, fără frica să fie văzute de cunoscuţi sau ca imagini cu ele din cadrul sesiunilor de tip free sau private să ajungă pe internet.

De aceea, lucrăm numai cu site-uri care nu sunt accesibile din România, iar la cerere putem bana şi alte ţări. Cu siguranţă nu îţi doreşti ca familia şi prietenii să afle de natura locului tău de muncă, astfel nici măcar în actele de angajare nu va fi menţionat cuvântul videochat.

Nu uita totuşi că, folosind anumite programe site-urile pot fi accesate şi din România, astfel că trebuie să îţi asumi riscul că este posibil ca cineva cunoscut să te vadă. Probabilitatea de a nu fi văzută 100% nu o poate garanta niciun studio de videochat, dar încercăm prin toate metodele posibile să îţi oferim o siguranţă cât mai mare şi tot confortul de care ai nevoie.

E bine să știi că activitatea de model videochat este legală din momentul în care studioul la care alegi să te angajezi este întregistrat la Oficiul Național al Registrului de Comerț. Noi, Velvet Studio, lucrăm doar în legalitate, astfel că îţi oferim contract de muncă în care sunt trecute toate clauzele de confidenţialitate şi comisioanele pe care le oferim. Dorim ca tu să ai un loc de muncă unde să te simţi în siguranţă şi unde să vii cu plăcere de fiecare dată. Îţi suntem mereu aproape în orice problemă ai întâmpina şi încercăm să te ajutăm să treci mai uşor peste ele. Suntem o echipă profesionistă şi punem pe primul loc siguranţa modelelor noastre. Te aşteptăm să te programezi la interviu şi să vii să te convingi de toate beneficile pe care ţi le oferim.

Citește mai multe despre legislaţia în domeniul viodechatului unde vei găsi mai multe despre confidenţialitatea în videochat in Cluj.